برای تکمیل پروفایل گوگل اسکولار چه نکاتی را باید در نظر گرفت؟

صحت اطلاعات پروفایل گوگل اسکولار در رتبه بندی های بین المللی دانشگاه علوم پزشکی زابل و همچنین افزایش مشاهده پذیری عضو هیئت علمی و دریافت استنادات بیشتر برای وی حائز اهمیت است. برای تکمیل پروفایل گوگل اسکولار لازم است نکات زیر مدنظر قرار داده شود.
۱. قرار دادن پروفایل در حالت عمومی (Make my Profile Public)
۲. نگارش حرف اول نام و نام خانوادگی با حروف بزرگ ( از به کار بردن عباراتی چون PhD، .Dr در نام فرد پرهیز شود)
۳. درج رتبه و وابستگی سازمانی دقیقا مطابق با پروفایل عضو هیئت علمی در سامانه علم سنجی
۴. لینک بودن نام دانشگاه درج شده در پروفایل گوگل اسکولار به Shiraz University of Medical Sciences
۵. ثبت ایمیل آکادمیک در پروفایل گوگل اسکالر و تایید کردن (verify email) آن در ایمیل آکادمیک فرد
۶. درج کلیدواژه ها
۷. ثبت به روز و کامل مقالات
۸. درج نویسندگان همکار

چگونه می توانیم مقالات نامرتبط را از پروفایل گوگل اسکولار خود حذف کنیم؟

گاهی اوقات مقالات دیگران به دلیل تشابه اسمی به پروفایل گوگل اسکالر شما وارد می شود که لازم است آن ها را از پروفایل خود حذف کنید. بدین منظور ابتدا وارد حساب کاربری خود در جیمیل شده و سپس در پروفایل گوگل اسکالر خود فرایند زیر را طی نمایید:
۱. ابتدا عنوان مقالات اضافه را انتخاب کنید.
۲. بعد از انتخاب مقالات نامرتبط، گزینه Delete برای شما فعال می شود. سپس با فشار دادن آن، مقالات اضافه را حذف نمایید.

چگونه می توانیم از ورود مقالات پژوهشگران دیگر به پروفایل گوگل اسکولار خود جلوگیری کنیم؟

گاهی اوقات مقالات پژوهشگران دیگر به پروفایل گوگل اسکالر شما وارد می شود که ضروری است برای جلوگیری از این موضوع، تنظیمات پروفایل خود را تغییر دهید. بدین صورت پروفایل گوگل اسکالر شما به صورت خودکار به روز رسانی نمی شود و ابتدا مقالات جدید برای شما ایمیل شده و در صورت تائید در پروفایل شما قرار می گیرد.

از کجا بفهمم کدام مجله در کدام پایگاه ها نمایه شده است؟

وارد سامانه منبع یاب به آدرس: https://rsf.research.ac.ir/ شوید، فهرست مجلات معتبر نمایش داده شده. با جستجوی عنوان مجله و یا ISSN مجله مورد نظر خود مشخصات مجله و نام پایگاه هایی که درآن ها نمایه شده است قابل نمایش است.

کدام مجلات دارای Snip هستند و مقدار آن چقدر است؟

در پایگاه Scopus از قسمت Sources فهرست مجلات نمایه شده در پایگاه Scopus به همراه شاخص ها به تفکیک سال، قابل نمایش است. می توانید مجلات را بر حسب عنوان، ISSN و یا حوزه موضوعی جستجو کنید. همچنین در سامانه منبع یاب به آدرس: https://rsf.research.ac.ir/ با جستجوی عنوان مجله و یا ISSN مجله مقدار SNIP مجله قابل مشاهده است.

کدام مجلات دارای IF هستند و مقدار آن چقدر است؟

برای مشاهده مقدار IF مجلات به قسمت Journal Citation Report در پایگاه Web of Science رفته و با جستجوی عنوان ، ISSN یا حوزه موضوعی مجله مقدار IF مجله به تفکیک سال قابل نمایش است. همچنین در سامانه منبع یاب به آدرس: https://rsf.research.ac.ir/ با جستجوی عنوان مجله و یا ISSN مجله مقدار IF مجله قابل مشاهده است.

از کجا بفهمم کدام مجله نامعتبر یا جعلی است؟

وارد سامانه فهرست مجلات نامعتبر جعلی به آدرس http://blacklist.research.ac.ir/ شوید. فهرست مجلات نامعتبر و جعلی نمایش داده می شود. همچنین می توانید عنوان، ISSN، و یا ناشر مجله مورد نظر خود را از باکس جستجو، جستجو کنید.